Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Профил на petrov8
Име:
Петър Петров

Статистика
Популярни постинги:
0

Постинги този месец:
4

Гласове този месец:
0

Коментари този месец:
0

Любими блогове:
0

Блогъри добавили в любими:
0

Блог вълни:
0
Последни постинги
Какво се случи с детето в САЩ... Патерсън казал на следователите, че преди двадесети октомври той е бил в къщата преди двадесетина, за да се опита да я отвлече. Една седмица преди това той се прибра в дома, но беше уплашен, защото на алеята имаше всякакви коли, каза пред следователите в жалбата. Ден или два по-късно той отново заминал за дома на Клос, но видял, че светлините са включени и хората се разхождали, така че той решил да не премине с плана, каза той на следователите. Но на 15 октомври Джейм каза на следователите, че тя е станала, за да разбере защо кучето й е лаело и е видяло превозно средство, което се приближава към тях. След това заподозреният е застрелял баща си на вратата, когато тя и майка й се скрили в банята, твърди жалбоподателят, а майка й я държала в прегръдка. Патерсън стреля по дръжката на вратата и отвори вратата с рамо, според оплакването. След това счупи вратата на банята и каза на майка си да сложи лента върху устата на Джейми, но тя се бореше да го направи, според оплакването. След това сам си сложи лента около устата на Джейми, върза я за ръцете и глезените, а след това смъртоносно застреля майка си. Той я извлече към багажника на колата си и я поведе обратно към дома си, заявява жалбата.  
Категория: Технологии
Прочетен: 74 Коментари: 0 Гласове: 1
Историята на едно малко дете 2019. Патерсън, който се яви на изслушването във видеоконференция, не се позова на обвинение. Патерсън е изправен пред живот в затвора, ако бъде осъден за убийството. Следващата дата на съда е 6 февруари. Джейм Клос описва нощта, в която родителите й са били убити, и нейните 88 дни в плен Джейм Клос описва нощта, в която родителите й са били убити, и нейните 88 дни в плен Миналия четвъртък Джейм беше намерен жив на около 70 мили от дома си в селски северозапад Уисконсин. Патерсън е обвинен, че е стрелял и убил родителите на Джейми, преди да отвлече 13-годишния от дома си на 15 октомври. Но след като изчезнал в продължение на 88 дни, Джейм бил намерен да върви по пътя в Гордън, Уисконсин, в студено време без палто и ръкавици. Беше избягала от дома, където правоохранителните органи твърдят, че тя е държана, и се натъкна на жена, която ходеше с кучето си. Тогава жената отведе Джейми в близкия дом и се обадила на полицията. Жалбата се основава на информация от депутати, Jayme Closs и Patterson, и представлява първият път, когато перспективите им са оповестени публично.
Категория: Хоби
Прочетен: 46 Коментари: 0 Гласове: 0
Височината на вулкана се простира от 338 метра (1108 фута) над морското равнище до 110 метра (360 фута). Опасни условия Изригването дойде при отлив по време на пълнолуние, с пролива Сунда, който се движи между Ява и Суматра, също така има заклинание на силни валежи, съобщиха правителството и спасителните агенции. Тези фактори доведоха до вълна с височина 3 метра (10 фута), която се срутила през пролива, разчиствайки домовете и хотелите на брега и убивайки най-малко 426 души, според индонезийските власти, които леко са ревизирали по-ранна цифра от 430 жертви. Индонезийските власти бяха критично критикувани за състоянието на системата за откриване и предупреждение за цунами в страната, която до голяма степен бе извън действие от поне 2012 година. Президентът на страната Джоко Видодо нареди на метеорологичната, климатологичната и геоложката агенция на страната да закупи детектори за цунами, които могат да предоставят ранни предупреждения за общността.
Категория: Видео
Прочетен: 161 Коментари: 0 Гласове: 3
Сателитни снимки на епизод вулкана дава отново заявка. Новите сателитни снимки показват степента на промените, причинени от колапса на индонезийския вулкан, който предизвика цунами в края на декември миналата година.   Снимки, направени от сателитите на Planet Labs, показват вулкана Анак Кракатау както преди, така и след изригването на 22 декември, което е довело до падането на конуса на вулкана от 64 хектара (158 акра) в океана. Съставно изображение, показващо вулкана Арак Кракатау преди и след срива, причинил цунамито от 22 декември 2018 г.     Допълнителните изригвания през следващата седмица също накараха вулкана да загуби обем от 150 милиона до 180 милиона кубични метра (5,3 милиарда до 6,4 милиарда кубически метра), се казва в доклада. Неговият обем сега е 40 милиона до 70 милиона кубични метра (1,4 милиарда до 2,5 милиарда кубически фута), се казва в доклад на Индонезийския център за вулканология и намаляване на опасностите за геоложкия свят. Индонезийският вулкан, който предизвика цунами, губи две трети от височината си Вулканът, който се намира на около 50 километра
Категория: Технологии
Прочетен: 58 Коментари: 0 Гласове: 1
Една неочаквана толкова добра свада дойде. Двама затворници от смъртния ред бяха обесени в Япония в четвъртък, като броят на екзекуциите в страната тази година достигна 15 - най-високата годишна сума от 2008 г. насам.   60-годишният Кийзо Окамото, бивш старши член на престъпния синдикат, и Хироя Суемори, 67-годишен, бивш инвестиционен съветник, бяха осъдени на смърт през 2004 г. за грабеж-убийство. Те откраднаха около 100 милиона йени ($ 900,800) от президента на инвестиционно консултантско дружество през 1988 г., преди да убият него и друг служител. След това те опаковаха телата в бетон. "Това е изключително брутален случай, в който те ограбиха скъпоценния живот на жертвите, наистина по егоистични причини," каза министърът на правосъдието Такаши. Ямашита подписа заповедта за тяхното изпълнение във вторник. Проведено в тайна В Япония екзекуциите се извършват тайно, без предварително предупреждение, дадено на затворника, семейството им или законните им представители, според Amnesty International. Затворниците често научават за предстоящото им изпълнение няколко часа преди това да се случи.
Категория: Поезия
Прочетен: 50 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: petrov8
Категория: Поезия
Прочетен: 717
Постинги: 5
Коментари: 0
Гласове: 2
Архив