Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Профил на petrov8
Име:
Петър Петров

Статистика
Популярни постинги:
0

Постинги този месец:
0

Гласове този месец:
0

Коментари този месец:
0

Любими блогове:
0

Блогъри добавили в любими:
0

Блог вълни:
0
Последни постинги
Лавров нарече въпроса за собствеността на острова "резултат" от Втората световна война и каза, че има "значителни различия" между перспективите на двете нации, но призова за съвместно сътрудничество на островите, които са богат риболовен ресурс. Абе също призова за съвместно сътрудничество. "Съвместни военни учения" Преди двустранната среща на двамата лидери темата разпали руските страсти. Говорейки в Думата, руският парламент, лидерът на либералдемократическата партия на Русия Владимир Жириновски каза, че ако японците искат да развият двустранни връзки, той трябва да изгони американските сили от своята територия и да сключи мирен договор с Русия, но изключи предаването курилите. "Там, където виси руският флаг, той винаги ще виси", каза той, като засили реториката, за да предложи "разтоварване на войници" на японска земя. "Тогава нека да провеждаме съвместни военни учения. Да видим какво струва японският флот, руският флот, може би ще спрем десантните войски на един от японските острови, нека да видят как нашите момчета успеят да кацнат на японска земя", предложи Жириновский. 
Категория: Технологии
Прочетен: 162 Коментари: 0 Гласове: 2
Няколко руски националисти излязоха на улиците на Москва в неделя, като настояха правителството да застане твърдо по въпроса, скандирайки "Курилите са руска земя!" Игор Скурлатов, говорител на митинга, който се оценява на около 500 души, силен от отдела за сигурност на града, нарече всяко предложение за предаване на територията акт на държавна измяна. Протестиращите проведоха протест в Москва в неделя, като поискаха от правителството да прекратят преговорите за Япония за статута на южните курилски острови, известни в Япония като северните територии. Протестиращите проведоха протест в Москва в неделя, като поискаха от правителството да прекратят преговорите за Япония за статута на южните курилски острови, известни в Япония като северните територии. Недвусмисленият език идва след руската тревога от последните изявления на Токио за статута на островната група, като Коно заяви, че се надява 2019 г. да бъде "повратна точка" за определяне на истинския правен статут на острова. Срещата на Лавров и Коно бе отбелязана за първи път, когато двамата се срещнаха, след като бяха назначени от лидерите на двете страни, за да наблюдават преговорите, водещи до евентуално подписване на мирен договор.
Категория: Поезия
Прочетен: 106 Коментари: 0 Гласове: 0
Какво се случи с детето в САЩ... Патерсън казал на следователите, че преди двадесети октомври той е бил в къщата преди двадесетина, за да се опита да я отвлече. Една седмица преди това той се прибра в дома, но беше уплашен, защото на алеята имаше всякакви коли, каза пред следователите в жалбата. Ден или два по-късно той отново заминал за дома на Клос, но видял, че светлините са включени и хората се разхождали, така че той решил да не премине с плана, каза той на следователите. Но на 15 октомври Джейм каза на следователите, че тя е станала, за да разбере защо кучето й е лаело и е видяло превозно средство, което се приближава към тях. След това заподозреният е застрелял баща си на вратата, когато тя и майка й се скрили в банята, твърди жалбоподателят, а майка й я държала в прегръдка. Патерсън стреля по дръжката на вратата и отвори вратата с рамо, според оплакването. След това счупи вратата на банята и каза на майка си да сложи лента върху устата на Джейми, но тя се бореше да го направи, според оплакването. След това сам си сложи лента около устата на Джейми, върза я за ръцете и глезените, а след това смъртоносно застреля майка си. Той я извлече към багажника на колата си и я поведе обратно към дома си, заявява жалбата.  
Категория: Технологии
Прочетен: 314 Коментари: 0 Гласове: 1
Историята на едно малко дете 2019. Патерсън, който се яви на изслушването във видеоконференция, не се позова на обвинение. Патерсън е изправен пред живот в затвора, ако бъде осъден за убийството. Следващата дата на съда е 6 февруари. Джейм Клос описва нощта, в която родителите й са били убити, и нейните 88 дни в плен Джейм Клос описва нощта, в която родителите й са били убити, и нейните 88 дни в плен Миналия четвъртък Джейм беше намерен жив на около 70 мили от дома си в селски северозапад Уисконсин. Патерсън е обвинен, че е стрелял и убил родителите на Джейми, преди да отвлече 13-годишния от дома си на 15 октомври. Но след като изчезнал в продължение на 88 дни, Джейм бил намерен да върви по пътя в Гордън, Уисконсин, в студено време без палто и ръкавици. Беше избягала от дома, където правоохранителните органи твърдят, че тя е държана, и се натъкна на жена, която ходеше с кучето си. Тогава жената отведе Джейми в близкия дом и се обадила на полицията. Жалбата се основава на информация от депутати, Jayme Closs и Patterson, и представлява първият път, когато перспективите им са оповестени публично.
Категория: Хоби
Прочетен: 233 Коментари: 0 Гласове: 0
Височината на вулкана се простира от 338 метра (1108 фута) над морското равнище до 110 метра (360 фута). Опасни условия Изригването дойде при отлив по време на пълнолуние, с пролива Сунда, който се движи между Ява и Суматра, също така има заклинание на силни валежи, съобщиха правителството и спасителните агенции. Тези фактори доведоха до вълна с височина 3 метра (10 фута), която се срутила през пролива, разчиствайки домовете и хотелите на брега и убивайки най-малко 426 души, според индонезийските власти, които леко са ревизирали по-ранна цифра от 430 жертви. Индонезийските власти бяха критично критикувани за състоянието на системата за откриване и предупреждение за цунами в страната, която до голяма степен бе извън действие от поне 2012 година. Президентът на страната Джоко Видодо нареди на метеорологичната, климатологичната и геоложката агенция на страната да закупи детектори за цунами, които могат да предоставят ранни предупреждения за общността.
Категория: Видео
Прочетен: 1238 Коментари: 0 Гласове: 4
Търсене

За този блог
Автор: petrov8
Категория: Поезия
Прочетен: 5494
Постинги: 7
Коментари: 0
Гласове: 7
Архив